Dračí rytíři. Bouřkový drak - Castle, J. R. (Albatros, 2017)
Odrostli jste Beast Questu? Vstupte do světa Dračích rytířů a putujte společně s korunním princem Quinnem a odvážnou dívkou Theou po Alariských ostrovech, které ovládá zlý generál Vayn. Quinn už dokázal vysvobodit ze zakletí ohnivého i stínového draka, ale jejich síla na Vayna nestačí. Dokáže bouřkový drak něco změnit? Třetí pokračování nejnapínavější dračí série