Deník malého poseroutky. Výprava za teplem - Kinney, Jeff (CooBoo, 2017)
Blíží se Vánoce a Heffleyovi se rozhodli, že před zimou a svátečním stresem utečou na tropický ostrov, trochu si odpočinout a přijít na jiné myšlenky. Jenže brzy zjistí, že to tu nebude zase takový ráj. Rodinnou pohodu vytrvale kazí spáleniny od slunce, žaludeční potíže a jedovatí pavouci. Podaří se dovolenou nějak zachránit?