H2O a tajná vodní mise - Stančík, Petr (Abramis, 2017)
Dobrodružný příběh pro chytré děti, který jde do hloubky kapesní ponorkou. Autor Petr Stančík pro malé čtenáře napsal podzemní pohádkový horor Mrkev ho vcucla pod zem, čtyři napínavá dobrodružství Jezevce Chrujdy i knihu O Díře z Trychtýře, provrtanou opravdovou dírou. Ilustrátorka Galina Miklínová je autorkou oblíbeného večerníčku O Kanafáskovi