Příliš mnoho nevěst - Hardenová, Helena (Původní česká detektivka, 2017)
Začíná dámská předsvatební jízda, na kterou jede i Polyxena Berková. V zámeckém spa hotelu Chateau Lomec je obsluha skvělá, ceny velmi nemírné, šampaňské rychle stoupá do hlavy a schyluje se k vraždě..