Poslední hodina - Deaver, Jeffery (Domino, 2017)
Za bílého dne byl z newyorské ulice unesen obchodní cestující. Tak to alespoň popsala devítiletá dívka, jediná svědkyně události. Na místě zločinu zanechal pachatel symbolický vzkaz: miniaturní oprátku. Takto znepokojivý popis místa činu je pro Lincolna Rhyma neodolatelným lákadlem..