Přítelkyně - Frances, Michelle (XYZ, 2018)
Laura má zdánlivě všechno, co si může přát. Úspěšnou kariéru, bohatého manžela a pohledného syna Daniela. Ten se jednoho dne seznámí s Cherry a bezhlavě se do ní zamiluje. Objevila se tahle okouzlující dívka v Danielově životě náhodou? Jaká tajemství skrývá?