Dítě ohně - Tremayne, S. K. (Motto, 2018)
Dokonalý manžel. Dokonalý nevlastní syn. Dokonalá lež? Strhující psychothriller od autora bestselleru Ledové sestry. Když si Rachel vezme Davida, zdá se, že má vše. Stěhuje se do nádherného domu a s novým manželem získává bohatství, lásku i milého nevlastního syna Jamieho. Brzy se ale Jamieho chování změní. Tvrdí, že ho pronásleduje přízrak jeho mrtvé matky. Snaží se Jamie Rachel jen vyděsit, nebo je jeho trauma větší, než si myslela? A proč David odmítá mluvit o tom, co se jeho první ženě před lety stalo? Rachel se noří do hlubin minulosti a její podezření roste