Sestra bouře - Riley, Lucinda (Víkend, 2018)
Druhá kniha série Sedm sester. Na luxusní sídlo Atlantida se sjíždí z různých koutů světa šest mladých žen, které přivedla domů smrt jejich adoptivního otce. Každá ze sester dostává jako dědictví i dopis s údaji, podle nichž může najít svou biologickou rodinu. Ally se vydává do Norska, aby tu složila mozaiku osudu svých dávných předků..