Do posledního dechu ; překladatel Kateřina Elisová - Bryndza, Robert (Grada, 2018)
Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová vyšetřuje další případ. V kontejneru se najde mrtvá dívka a Erika rychle odhalí souvislost s jinou, dosud nevyřešenou vraždou. Obě oběti si smluvily schůzku po internetu. Když za podobných okolností zmizí další dívka, musí Erika Fosterová jednat co nejrychleji