Zvířata. Zábavná anatomie pro děti - Kucharská, Nikola (Pikola, 2018)
Jak to, že kočky vidí ve tmě líp než já? A proč předou? Je želva ke krunýři přirostlá nebo je to jenom její domeček? Proč mají veverky tak huňatý ocas? Jsou holubi opravdu tak dobří pošťáci? A proč vystrkují kachny tak legračně zadečky z vody? Na všechny otázky najdeš odpovědi v úžasně chytré a zábavné zvířecí anatomii