Deník mimoňky. Příběhy nebetyčný milostný bryndy - Russell, Rachel Renée (Mladá fronta, 2018)
Nikki Maxwellová a její parta už stříhají metr zbývajících dnů do konce školního roku, nejdřív ovšem Nikki čeká dost zásadní, ale taky pekelně těžké rozhodnutí: jak naložit s letními prázdninami. A aby toho nebylo málo, přidají se ještě nečekané problémy s kluky - na scéně se totiž objeví nový zájemce. Jenže to poslední, co by Nikki chtěla, je ublížit Brandonovi! Jak se nakonec rozhodne a co to bude znamenat pro její tajnou lásku a nejlepší kámoše?