Chechtavé pohádky - Pospíšilová, Zuzana (Grada, 2015)
Když se do pohádky dostane malé nedorozumění, je z toho velká legrace. Smích je zaručen! U knihy dvaceti veselých příběhů děti nebudou vědět, čemu se smát dříve - jestli humorným zápletkám, nebo vtipným ilustracím. Jedno bez druhého už v případě tvůrčího spojení úspěšné autorky Zuzany Pospíšilové a skvělého ilustrátora Michala Sušina ani není představitelné