Klub záhad. Démon ticha - Brezina, Thomas (Klub záhad, 2018)
Staň se členem Klubu záhad! Vezmi superlupu a pusť se do pátrání. Ve školní zahradě panuje ticho jako v hrobě. Utichl zpěv ptáků i kvákání žab. Předchozí noc se do uzamčených učeben vloupali tajemní vetřelci. Jupiter, Vicky a Nick si myslí, že události nějak souvisí s tajemnou sochou u školní tůně. Je možné, že by kamenná postava obživla? Klub záhad začíná pátrat - a ty budeš při tom!