Zvěrolékař srdcem i duší - Herčík, Jan (Čas, 2017)
Veterinář Jan Herčík, spoluautor již pěti knih, které napsal v tandemu s Alenou Hrachovcovou, o této knize říká: Společně se vám pokusíme náladu vylepšit příběhy z ordinace veterinárního lékaře. Příběhy, které jsou někdy veselé, někdy k zamyšlení, a u některých možná ukápne i slzička