Putování za pohádkou - Sypal, Jaromír (Brána, 2012)
Pohádkový poutník se svým psem Lumpíkem a s kamarády putuje pohádkou, setkává se s dobrými i nedobrými pohádkovými bytostmi, vyzrává nad zlem, hloupostí a nabubřelostí chytrostí a vtipem a nakonec osvobodí pohádkové království a otevře je všem dětem, které mají rády pohádky a sny