Slepé okno - Fieber, Michal (Původní česká detektivka, 2018)
Exkomisaře Houdka postihl rozpad oční sítnice a hrozí mu oslepnutí. Začne proto chodit do specializovaného zařízení, kde tuto nemoc léčí drahými injekcemi. Ty pojišťovny nehradí, přesto je čekárna stále plná. Když však jeden z pacientů po injekci do oka zemře, začne se exkomisař o věc více zajímat. Po údajné sebevraždě šéflékaře se pak do vyšetřování pustí i policie. Společně odhalí nebezpečné spiknutí sahající až do nejvyšších kruhů