Běžkyně - May, Peter (Host, 2018)
Vrcholový čínský plavec spáchá v předvečer olympiády sebevraždu. Olympijský vzpěrač si vezme život v náruči své pekingské milenky - a nejvyšší kruhy se pokoušejí tento skandál ututlat. Jenže ze sebevražd se vyklubou vraždy a ukáže se, že jsou spojeny s dalšími náhodnými úmrtími nejlepších čínských atletů