Koruna démonů - Rollins, James (BB art, 2018)
Tým vědců narazí u brazilského pobřeží na děs, jakému není rovno - na ostrov, kde byl veškerý život zničen a pohlcen druhem překonávajícím nejdivočejší představivost. Než vědci stačí svůj objev nahlásit, zaútočí na ně neznámí ozbrojenci a zabijí všechny členy týmu kromě jednoho: entomologa a odborníka na jedovaté živočichy Kena Matsuiho. Hrozba však souvisí i s děsivým tajemstvím pohřbeným před sto lety pod National Mall: sbírkou kostí zachovaných v jantaru. Předmět schovala skupina vědců pod vedením Alexandera Grahama Bella, aby ochránila lidstvo. Zároveň si ho netroufla zničit, neboť objekt obsahuje úžasný příslib pro budoucnost: klíč k tajemství života po životě