Sezdány válkou - Lane, Soraya M. (Knižní klub, 2018)
Londýn, 1944. Na nádraží se potkají mladé zdravotní sestřičky, obě míří za stejným cílem: pomoci své zemi ve válce. V Normandii tyto dvě kamarádky brzy poznají Lucy, zkušenou sestru, kterou zdánlivě nedokáže nic otřást..