Ztracený řád - Berry, Steve (Domino, 2018)
Kriminální thriller z volné série s bývalým agentem Cottonem Malonem, hledá se poklad rytířů Zlatého kruhu, nejnebezpečnější tajné organizace v amerických dějinách