První život - Showalter, Gena (Omega, 2018)
Tenley Ten Lockwood je obyčejná sedmnáctiletá dívka, která posledních třináct měsíců strávila zamčená v Prynne Asylumu. Důvod? Není to její posedlost čísly, ale odmítnutí, aby rodiče určili místo, kde bude žít poté, co zemře.Toto je pravda, kterou svět musí přijmout: Zaprvé - život je jen generálka; za druhé - skutečný život začíná až po smrti. V Everlife jsou u moci dvě síly: Troika a Myriad, dlouhodobí nepřátelé a smrtící soupeři. Oba udělají cokoliv, aby Ten zlanařili do svých služeb, posílají své nejlepší nohsledy, aby ji nalákali na svou stranu. Brzy se Ten ocitne na útěku a ve válce mezi těmito dvěma silami, z nichž každá udělá cokoli, aby vyhrála právo na její duši. Komu může věřit? Ona prostě musí zůstat naživu dostatečně dlouho, aby se mohla rozhodnout