Vůně noci - Harasimová, Markéta (MaHa, 2018)
Mladá lékařka Vanda je špičkou v oboru neurochirurgie, její soukromí však za zářivou kariérou pokulhává. Na začátku příběhu se střetne s těžkou životní ztrátou - za tragických okolností přichází o svou sestru. Vandino dvojče Vilmu s celou její rodinou chladnokrevně zastřelil neznámý vrah, který po sobě nezanechal jedinou stopu. Major Hons se svým týmem pracuje s několika vyšetřovacími verzemi a v hledáčku kriminalistů se postupně objevuje víc podezřelých