Bubákov. Bubajzlík a tajemný hrad ; ilustrátor Václav Ráž - Petříčková, Renata (Grada, 2017)
Bubajzlík je malý bubáček, který se narodil ve sněhu před starým hradem Bubákovem. Byla mu zima, a tak se vydal do hradu ohřát. Narazil tam na tři milé čarodějnice - Drátenici, Metrnici a Jitrnici, které vaří pro všechny čokoládu. Postupně se seznamuje s dalšími obyvateli a odhaluje tajemství celého hradu. Pojďte s Bubajzlíkem všechno pořádně prozkoumat a zažít pravé dobrodružství