Všechno co jsme opustili - Lonsdale, Kerry (Edice světový bestseller, 2018)
Volné pokračování knihy Všechno, co máme. Aimee konečně našla klid. Po ztrátě svého snoubence Jamese dokázala vybudovat zbrusu nový život a najít i novou lásku. Ovšem po několika letech se stane přesně to, čeho se nebála jen ona. James, žijící po ztrátě paměti jako spokojený malíř v Mexiku, si vzpomněl. Přichází do světa, který jej již oplakal, ke vztahům, které dávno vyhasly. A k tajemstvím, které jsou stále stejně smrtící jako před lety