Austrálie s dítky v zádech - Vacková, Monika (Jiří Vacek - Altiplano, 2017)
Ani předešlá zkušenost z přejezdu Nového Zélandu na kolech na těžko i s malými dětmi ve vozíku neodradila Moniku a Jirku Vackovy od záměru, aby stejným způsobem a ve stejném složení pokračovali o půl roku později v sousední Austrálii. Naopak se při přejezdu tohoto krásného, ale i drsného rudého kontinentu mohli opřít o čerstvě nabyté zkušenosti z předešlé cesty a lépe vyladit a především zeštíhlit výbavu