Prázdniny teprve začínají - Lhotová, Dagmar (Albatros, 2014)
Podivuhodné příběhy sedmi kluků, kteří se přes prázdniny ocitnou u ještě podivuhodnější tety Dominiány. Teta bydlí v ohromném domě jen s koněm, psem a slepicí. Kluci žijí v dětském domově, kde se však právě maluje, a tak tetina nabídka přijde všem vhod. Když Šimon, Kajetán, Vojtíšek, Melichar, Jakub, Matěj a Baltazar vstoupí do domu, netuší, jaká úžasná dobrodružství je čekají!