Robin slaví narozeniny - Šmerglová, Zuzana (Junior, 2014)
"Copak hledáte v mém krámě?“ mračila se pekařka, když se ve dveřích objevily dvě myši. „Cože, dort? Už žádný nemám, všechny jsou prodané!“ „Ale my dort moc potřebujeme, “ žadonily myši. „Jestli to svedete, upečte si ho samy,“ rozhodla pekařka. Tak myším nezbylo, než aby to zkusily…