Loutkář - Cole, Daniel (Knižní klub, 2018)
Od případu Hadrového panáka uplynulo osmnáct měsíců. Hrůza z něj se stále vznáší nad Londýnem, detektiv Wolf zmizel. A jeho kolegyně seržantka Emily Baxterová čelí další sérii nezvyklých vražd - jejich oběšené oběti mají na hrudi vyřezáno slovo "návnada"..