Horečka - Meyer, Deon (Moba, 2018)
Svět už nikdy nebude jako dřív. Přichází nový svět. Svět po Horečce. Chci vám vyprávět o vraždě svého otce. O tom, kdo ho zabil a proč. Tohle je příběh mého života. A jak uvidíte, je to také příběh vašeho života a vašeho světa. Čekal jsem dlouho, než jsem tohle sepsal - dnes je mi čtyřicet sedm let. Tolik bylo otci, když v roce Lva zemřel. Snad mi ten uplynulý čas poskytne dostatečný odstup od tehdejších událostí. Nevím, jestli se někdy dopracuji té potřebné moudrosti a nadhledu, ale začínám se obávat, že se mi z paměti začnou vytrácet mnohé klíčové události, zážitky a lidé. Už to nemohu dál odkládat. Takže tady to je. Mé paměti, mé vyprávění o vraždě, skandální odhalení pravdy