Čas vlčích máků - Bomann, Corina (Ikar, 2018)
Nicole svého otce nikdy nepoznala. Její matka Marianne o něm nemluvila a minulost halila mlčením. Nicole vždycky toužila po sourozencích, po velké rodině, vyrůstala však jako jedináček. O to větší má radost, když téměř ve čtyřiceti letech zjistí, že je těhotná..