Tajemství růžového pokoje - Peters, Pauline (Knižni klub, 2018)
Londýn, 1907. K nelibosti své vlivné šlechtické rodiny vede Victoria velmi specifický život. Plánuje si budoucnost s Jeremym Ryderem, žurnalistou, který jí není přiměřený stavem. Když mladý muž unikne jen o vlásek atentátu, musí se skrývat. Victoria musí kvůli svému bezpečí opustit Anglii. Na cestě do Koblenze se setká s mladým ruským lékařem Lewem, který ošetřil Jeremyho po atentátu. Netuší, že Lewa brzy znovu potká a ocitne se právě v Koblenzi v ohnisku nebezpečného komplotu, který začal v Londýně