Blízko plamene - Roberts, Nora (Klokan, 2018)
Cestu do náruče charismatického Connora si našla už spousta žen, ale k jeho srdci se dokázala přiblížit jen Maera, sestřina nejlepší přítelkyně. Maera cítí žár, kterým ji Connor přitahuje, ale obává se ztráty dlouholetého přátelství i své duše. Protože Connor v sobě nese něco temného z minulosti – něco, co může zničit vše, co má rád…