Targa. Okamžik před smrtí - Schiller, B. C. (XYZ, 2018)
Targa Hendricksová nemá přátele, rodinu ani lásku. Dokonce ani strach. Proto je tak dobrá v tom, co dělá. Jako tajná agentka chytá sériové vrahy přímo při činu. Jenže existují jen dva způsoby, jak uspět – stát se jejich obětí, nebo je přesvědčit, že je stejná jako oni..