Žena, po které se slehla zem - Theils, Lone (Ikar, 2018)
Nora Sandová stojí před největší výzvou své kariéry. Iránský nositel Nobelovy ceny, který se řadu let brání mediální pozornosti, nyní usiluje o azyl v Dánsku, a proto souhlasí s poskytnutím jednoho jediného rozhovoru právě jí. Má jeden požadavek: Nora musí najít jeho milovanou ženu Aminu..