Minulosti neutečeš - Dušek, Milan (Původní česká detektivka, 2018)
Když se dvaadvacetiletá Veronika vdá a brzy po svatbě se jí narodí syn, ještě netuší, co ji v životě čeká. Zanedlouho její manžel zemře při nehodě na motorce a technici zjistí, že s brzdným systémem jeho Kawasaki 550 někdo manipuloval. Případ tedy přebírá kriminálka, která současně řeší i přepadení dvou bankovních poboček v regionu. Indicie nasvědčují tomu, že se tu objevila nová parta, avšak pátrání je zatím bezvýsledné