Vražda v dívčí garsoniéře - Bým, Petr (Původní česká detektivka, 2018)
Vražda mladé ženy, nalezené v jejím pražském bytě, se zpočátku jeví jako jednoduchý případ - kriminalisté mají hodně důvodů považovat ji za čin sexuálního devianta. Všechno ovšem změní překvapivé svědectví partnerky muže, kterého policie pokládá za pachatele..