Vražda Kafkova vnuka - Kuťák, Jaroslav (Původní česká detektivka, 2018)
Když obyčejný sběratel drobností objeví tajemství minulosti, které může mít celosvětový dosah, neví, zda sebere odvahu, aby se ujal temných příběhů sám a šel po stopách, které se zdají být nebezpečně zameteny..