Rebelka - Pronská, Jana (Moba, 2018)
Strhující příběh lásky ze středověkého Slovenska se odehrává na pozadí skutečných historických událostí. Kontesa Cecília ze Svätého Jura, která ovládá luk a meč lépe než rytíři jejího otce, si vynutí účast na turnaji pod hradem Biely Kameň a tomu, kdo ji porazí, přislíbí svoji ruku..