Pachatelé dobra - Fojtová, Věra (Původní česká detektivka, 2018)
Po vydatném nočním dešti najde lesník Hryc mezi stromy mrtvé tělo, částečně zasypané hlínou. Přivolaní kriminalisté dívčino tělo odkryjí a zjistí, že je pod hlínou úplně nahá. Nikdo ji nezná a jakákoli identifikace je téměř nemožná. Před kriminalisty stojí několik otázek..