Přichází čas pomsty - Černucká, Veronika (Původní česká detektivka, 2018)
Pilařov je ospalé městečko ve středních Čechách a jeho obyvatelé působí na první pohled mírumilovně. Kdo z nich je vrah, který své oběti likviduje s potěšením a velkou vynalézavostí? Případu se ujímá Tara a postupně odkrývá děsivé tajemství, které mělo zůstat navždy pohřbené