Smrt vilného cizince - Češka Stanislav (Původní česká detektivka, 2018)
Za Berkou přichází italský podnikatel doprovázený známým advokátem. Žádají Berku, aby prověřil vyšetřování vraždy příbuzného dotyčného podnikatele, který byl částečný invalida, což mu však nebránilo v tom, aby jezdil pravidelně až na Moravu za sexuálními zábavami. Jedna z jeho známostí se mu nakonec stala osudnou…