Ohnivý sloup - Follett, Ken (Euromedia Group, 2018)
Píše se rok 1558 a Evropu sužují náboženské konflikty. Osmnáctiletý Ned Willard ale v tuto chvíli netouží po ničem jiném než oženit se s Margery Fitzgeraldovou. Jejich vztahu však není přáno, a tak Ned odchází pracovat pro princeznu Alžbětu. Ve chvíli, kdy se Alžběta stane královnou, obrátí se proti Anglii celá Evropa..