Panský dům a jeho dědictví - Jacobs, Anne (Knižni klub, 2018)
Augsburg 1920. Panský dům hledí optimisticky vstříc budoucnosti. Paul Melzer se po návratu z ruského zajetí ujal vedení továrny a dopomohl rodinné firmě získat zpět slávu. Jeho sestra Elisabeth se se svou novou láskou nastěhuje zpátky do rodného domu. Paulova žena Marie si splní svůj dávný sen: otevře si módní ateliér..