Jak voní můj domov - Větvička, Václav (Vašut, 2018)
Další kniha rozhlasových postřehů, vyprávění a úvah populárního českého botanika a dendrologa, uváděných také v rozhlasovém pořadu Dobré jitro. Tentokrát nás provede po krásách Čech, Moravy i Slovenska, a vzpomene také na některé tradiční svátky