Nech mě lhát - Mackintosh, Clare (Víkend, 2018)
Přesně před rokem se Caroline Johnsonová rozhodla skoncovat rázně se svým životem. Její šokující sebevražda přesně napodobila způsob, jakým se před pár měsíci zabil její manžel. Jejich dcera Anna se od té doby zoufale snaží smířit s tím, že se oba rodiče dobrovolně rozhodli odejít ze života. Když se jí narodí holčička, matka jí chybí víc než předtím. Začíná si klást otázky o smrti rodičů, na které dřív neměla sílu. Jenže co když pátrání v minulosti povede jen k tomu, že ohrozí sebe i svou rodinu? Někdy je lepší minulost nechat spát