Kouzelná třída v muzeu - Pospíšilová, Zuzana (Grada Publishing, 2018)
Další příběhy dětí z kouzelné třídy a jejich bývalé učitelky víly Jasmíny. Tentokrát se sejdou o prázdninách v muzeu. Pro mladší děti. Školní rok končí a děti jsou smutné, že už se s paní učitelkou - vílou Jasmínou neuvidí. Jaké je jejich překvapení, když při společné prázdninové návštěvě muzea vílu Jasmínu potkají. A prohlídka muzea s vílou, ta opravdu stojí za to!