Mrtvá ve vodě - Granger, Ann (MOBA, 2018)
Neobvykle deštivá zima rozvodnila řeky a na pozemku místního spisovatele se objevilo vyplavené tělo mladé dívky Courtney Higsonové. Postupem času se ukáže, že vyšetřování neprovádí jen policie, ale také dívčin otec, kterého právě propustili z vězení. Obě skupiny zjišťují, že se vrah nejspíš nachází mezi členy místního spisovatelského klubu..