Sítě z pavučin - Keleová - Vasilková, Táňa (Noxi, 2018)
Blanka je mladá a úspěšná herečka, křehká a silná zároveň, ale její osobní život je samý uzel, bolest a zklamání. Svůj osobní život si úzkostlivě chrání, a tak ani nejbližší kolegové a přítelkyně Zoja netuší, jaké tajemství skrývá..