Milenka - Steel, Danielle (Euromedia Group, 2018)
Mladá a půvabná Nataša žije pohodlný a bezstarostný život jako společnice velmi úspěšného a bohatého obchodníka. Do jejího života však vstoupí mladý nadějný malíř a Nataša tak musí zvažovat, jakým směrem se bude její život nadále ubírat