Deník malého poseroutky. Radosti zimy - Kinney, Jeff (Albatros Media, 2018)
Když Gregovu školu zasypou hromady sněhu, promění se čtvrť Heffleyových v jedno velké zimní bojiště. Nepřátelské skupiny soupeří o území, staví obrovské sněhové pevnosti a válčí v mnoha nezapomenutelných koulovačkách. V nastalém zmatku čeká Grega a jeho nejlepšího kamaráda Rowleyho Jeffersona boj o život. Dokážou navázat důležitá spojenectví a vyhnout se zradám? A co až sníh roztaje? Stanou se z nich hrdinové?